Валентина Касарда саботує роботу «Проліска», - депутат Ігор Лех

Валентина Касарда саботує роботу «Проліска», - депутат Ігор Лех
Санаторій «Пролісок» у селі Грем'яче Ківерцівського району

Депутат Волинської обласної ради Ігор Лех вважає, що колишня очільниця санаторію «Пролісок» Валентина Касарда перешкоджає роботі нового керівника та погрожує працівникам.

Про це він розповів у коментарі «Першому».

Нагадаємо, 20 грудня призначили нового керівника санаторію «Пролісок». Ним стала Оксана Бугайчук.

«Це призначення вперше за каденцію відбулось максимально прозоро. Спершу рішення прийняла конкурсна комісія, потім - майнова, а тоді питання виносилось на сесію. Раніше ж голова обласної ради міг одноосібно призначити такого керівника в міжсесійний період», - каже депутат.

З його слів, після сесії обласної ради перший заступник голови Олександр Пирожик та кілька депутатів представили нового керівника колективу.

«Колектив її прийняв дуже тепло. Вони поспілкувались, пані Оксана розповіла своє бачення розвитку. Після цього вона з головним бухгалтером поїхала в ЦНАП, щоб владнати юридичні моменти. Тим часом Валентина Касарда приїхала на територію закладу, почала дестабілізувати ситуацію – зібрала керівників і сказала, що вони її продали, як Ісуса», - заявив Ігор Лех.

«Ще пізніше – в 9-10 вечора надійшов сигнал про те, що невідомі, хоча як мені стало відомо, це були працівники санаторію-родичі Валентини Касарди, проникли на територію закладу, замінили замки на вхідних дверях, винесли сейф з документами з кабінету головного бухгалтера і зникли в невідомому напрямку. Крім того Касарда ввечері приїжджала додому до головного бухгалтера і погрожувала їй через те, що працівники почали підпорядковуватись новому директору», - додав він.

«Людина настільки звикла до закладу, що використовує його, як своє приватне підприємство. Ніяк не може звикнути до того, що це комунальна власність. Замість того, щоб заклад розвивався, вона робить саботаж і не дає новому керівнику працювати», - наголошує депутат.

З його слів, Валентина Касарда закрила санаторій, аби він не мав можливості заробляти у передноворічний період.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Австрії знайшли унікальні світлини волинського села. РЕТРОФОТО
Наступна новина Депутати ліквідували ківерцівську «районку»
Останні новини
Схожі новини