У Ратнівській громаді попрощалися з Героєм

У Ратнівській громаді попрощалися з Героєм

У неділю, 25 вересня, поховали Захисника України Миколу Боговіда, який загинув у бою з окупантами. Чин похорону відбувся в храмі Різдва Пресвятої Богородиці смт Ратне.

Про це повідомляють у Ратнівській селищній раді.

Велелюдна траурна процесія, у якій були і представники влади, і бойові побратими Миколи, жителі громад і всі небайдужі, вирушила від рідної хати до церкви Різдва Пресвятої Богородиці, а потім на цвинтар, де Героя з почестями поховали.

«Кращий з кращих! Надійний товариш, вірний своїй державі патріот. З ним ми почали цю війну, але закінчимо її, на жаль, без нього», – так про Героя-оборонця відгукуються його бойові побратими.

А в родинному колі Микола Боговід був світлою та чуйною людиною. Люблячий чоловік і батько для дружини та дітей. Міцне плече та підтримка для рідних та друзів.

Герої відходять у вічність… Їх уже не повернути. Такі різні й такі однакові у прагненні захистити свою країну від російського загарбника.

Пам’ятаймо: у загиблих є імена, обличчя. Відомі їхні біографії та житейські історії. У них залишились сім’ї, батьки, дружини, діти, кохані… Їхня жертва не має бути марною. Ми зобов’язані про них пам’ятати. Бо ми їм завдячуємо всім, що буде далі.

Читайте також: За Україну загинув волинянин Віталій Миронюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин, який жив у Петербурзі, заповів поховати його на рідній землі
Наступна новина На Волині авто злетіло у кювет та перекинулося
Останні новини
Схожі новини