У разі прориву мігрантів, всі сили МВС будуть на кордоні за 30 хвилин, – Монастирський

У разі прориву мігрантів, всі сили МВС будуть на кордоні за 30 хвилин, – Монастирський

30 литопада на Волині проходять масштабні навчання підрозділів системи МВС у межах спеціальної прикордонної операції «Полісся».

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський сказав, що наразі подібні навчання проводяться у всіх п’яти областях, які межують з Республікою Білорусь, – пише пресслужба МВС України.

«У ході навчань ми побачили, що всі підрозділи МВС – це справжній кулак, який може забезпечити внутрішню безпеку України. Декілька тижнів тому тут була зовсім інша картина. А вже сьогодні ми переконалися, що через 30-60 хвилин після того, як розвідка надасть інформацію про надходження мігрантів, наші підрозділи будуть на кордоні. Послідовність подій буде така – отримання інформації від розвідувальних органів, спрямування сил та засобів на точки, де йде ймовірність перетину кордону мігрантами, першими на місці буде Державна прикордонна служба України. Далі приєднуються сили Національна поліція України та Національна гвардія України, які абсолютно готові до того, щоб дати відсіч у разі незаконного перетину державного рубежу», - сказав Монастирський.

Читати також: Мешканців прикордонних областей України застерігають від незаконної допомоги мігрантам


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Газовики попереджають про загрозу відключення бюджетних установ від газопостачання
Наступна новина Скільки часу матимуть українці, аби витратити тисячу Зеленського
Останні новини
Схожі новини