«MOJO Hall», «Скіф», «Antica»: у Луцьку заклади перевірили на дотримання карантину

«MOJO Hall», «Скіф», «Antica»: у Луцьку заклади перевірили на дотримання карантину

Сьогодні, 24 листопада,у трьох закладах громадського харчування на вулиці Ковельській в Луцьку перевірили дотримання карантинних вимог. Представники робочої групи з моніторингу дотримання карантинних вимог у «червоній» зоні перевірили кафе «Скіф», ресторан «MOJO Hall» та піцерію «Antica», що розташовані на вулиці Ковельській у Луцьку.

Про це повідомляє управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації. 

Нагадаємо, що на Волині проводяться перевірки торговельних закладів, торгово-розважальних центрів, закладів громадського харчування, спортивних шкіл, ринків на предмет дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів під час «червоного» рівня епіднебезпеки та санітарно-епідемічних норм.

Як показали результати сьогоднішньої перевірки, у всіх трьох закладах громадського харчування як працівники, так і відвідувачі мали «зелені» COVID-сертифікати або ж негативні тести на коронавірусну хворобу.

Однак, персоналу закладів рекомендували належно вести журнали температурного скринінгу працівників та журнали вологого прибирання з дезінфікуючими засобами.

«Такі перевірки проводяться не з каральною метою, а задля того, щоб більш дисциплінувати людей дотримуватися карантинних вимог, – зазначає представник робочої групи № 2, провідний спеціаліст управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Ольга Нижник. – Разом з тим, такі контролюючі заходи дозволяють бізнесу працювати у «червоній» зоні, а людям – залишатися соціально активними та відвідувати масові заходи, спортзали, установи культури та заклади громадського харчування».

Нагадаємо, Кабмін ввів нові обмеження в карантинних зонах. Тепер у «жовтій» зоні всі відвідувачі та персонал громадських закладів повинні бути вакциновані принаймні однією дозою або мати сертифікат про одужання чи негативний тест.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Усі зусилля спрямовуємо на убезпечення кордону», – Волинська ОДА
Наступна новина У Волинській інфекційній лікарні – 11 дітей з коронавірусом. У якому вони стані
Останні новини
Схожі новини