У санаторії «Лісова пісня» можуть відкрити центр реабілітації атовців та «чорнобильців»»

У санаторії «Лісова пісня» можуть відкрити центр реабілітації атовців та «чорнобильців»»
Санаторій «Лісова пісня»

На базі санаторію «Лісова пісня» можна створити Центр реабілітації учасників бойових дій та осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, якщо на це будуть спрямовані додаткові кошти.

Про це повідомила директорка оздоровниці Руслана Дибель у відповідь депутатський запит Григорія Павловича, інформують у пресслужбі Волиньради. 

На 25-й сесії облради депутат інціював створення на базі санаторію «Лісова пісня» Центру реабілітації учасників бойових дій та осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, озвучивши відповідний запит, який підтримала більшість ради.

«На виконання колективного звернення Громадської ради при Волинській ОДА, ВОО УСВ Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Спілки воїнів АТО, відокремленого підрозділу Національно-визвольного руху «Правий сектор», ГО «Союз інвалідів Чорнобиля Волині» повторно прошу порушити на черговій сесії обласної ради питання про створення на базі КП «Волинський обласний санаторій «Лісова пісня» Центру з реабілітації учасників бойових дій в зоні АТО, Афганістані, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», – йшлося в запиті.

У відповідь Руслана Дибель пише, що «Лісова пісня» вже оздоровлює та реабілітовує категорії людей, про яких згадується в депутатському запиті. 

«Санаторій готовий внести зміни в свою структуру та реорганізувати загально-терапевтичне відділення, відокремивши і створивши Центр реабілітації учасників бойових дій та осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи при умові, що на розвиток цієї структури  будуть спрямовуватись додаткові кошти. Однак при відсутності Центру, санаторій і надалі буде виконувати ті ж послуги та функції, які необхідні для кваліфікованого та доступного лікування названих верств населення», – йдеться у відповіді на депутатський запит.

Читати також: У санаторії на Волині відкрили відділення для діабетиків


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кому на Волині готові платити велику зарплату. ТОП-5 вакансій
Наступна новина «З непрацюючим валідатором маршрутка їхати не може», – Луцькрада
Останні новини
Схожі новини