«З непрацюючим валідатором маршрутка їхати не може», – Луцькрада

«З непрацюючим валідатором маршрутка їхати не може», – Луцькрада
Фото ілюстративне

У Луцькій міськраді пояснили, чому іноді кошти з електронного квитка списуються двічі та чи мають право перевізники, встановивши валідатори у маршрутках, вішати таблички про те, що вони буцімто не працюють. 

Про це йшлося під час оперативної наради у Луцькій міській раді 26 листопада, пише ІА Волинські Новини.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зауважив: з’являються повідомлення про те, що деколи під час валідації кошти за проїзд списують двічі. Такі випадки справді траплялися. Це технічна помилка, і кошти можна повернути.

Читати також: Як у Луцьку купити електронний квиток. Відеоінструкція

Однак є люди, які притулили електронний квиток двічі, тож, відповідно, двічі були зняті кошти. Після цього повернути їх неможливо. Отже, для валідації достатньо прикласти квиток лише один раз.

Якщо списання подвійної суми зумовлене помилкою системи, ці кошти автоматично повертаються на рахунок. Нині, запевнив Недопад, система контролю працює в нормальному штатному режимі.

Читати також: Як поповнити електронний квиток для проїзду у Луцьку. Відеоінструкція

Також він прокоментував те, що в окремих маршрутках валідатори встановлені, але на них є таблички про те, що вони не працюють. Такі випадки потрібно рішуче припиняти, наголосив він, оскільки всі валідатори, встановлені на транспортних засобах, працюють. Якщо ж він не працює, то автобус повинен зупинитися, на місце одразу виїжджатиме ремонтна бригада, яка відновлюватиме його роботу. Згідно з укладеним договором, з непрацюючим валідатором автобус їхати не може.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У санаторії «Лісова пісня» можуть відкрити центр реабілітації атовців та «чорнобильців»»
Наступна новина Вводять в обіг монету 5 гривень
Останні новини
Схожі новини