У Саудівській Аравії з конкурсу краси вигнали 12 верблюдів через ботокс

У Саудівській Аравії з конкурсу краси вигнали 12 верблюдів через ботокс

У Саудівській Аравії проходив конкурс верблюжої краси, з якого дванадцять конкурсантів було виключено через ін’єкції ботоксу.

Конкурс краси верблюдів проводиться в Саудівській Аравії щороку. Проте, цього року конкурс був затьмарений скандалом. Журі конкурсу обирає переможця, оцінюючи розміри та пропорції будови тіла тварин, в тому числі ідеально розміщені на спині горби, передає New-s.com.

Будь-який допінг на даному конкурсі суворо заборонений. «Верблюди, у яких на губах знаходять наркотики, поголені верблюди, з пофарбованими частинами тіла або форменими змінами до участі у конкурсі не допускаються», — зазначено у правилах.

Повідомляється, що незадовго до початку конкурсу журналісти впіймали на гарячому ветеринара, який піддавав верблюдів хірургічному втручанню, намагаючись покращити їх зовнішній вигляд. Він вводив тваринам ін’єкції ботоксу. Внаслідок розкриття обману було дискваліфіковано 12 верблюдів-конкурсантів та їх господарів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Роботу луцького художника сплагіатили у Києві
Наступна новина На Полтавщині розбився вертоліт, є загиблі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини