У селі на Ковельщині хочуть створити сонячну електростанцію

У селі на Ковельщині хочуть створити сонячну електростанцію
Джерело фото - Solar-Tech

На території села Бахів хочуть реалізувати проект з будівництва сонячної електростанції. В результаті реалізації цього іенвестиційного проекту в селі може з'явитися велика на 5 МВат сонячна електростанція Про це написав на свой сторінці у Фейсбук голова Дубівської громади Роман Троцюк, – повідомляє «Конкурент».

Реалізація даного проекту дозволить створити близько 10 робочих місць та наповнювати бюджет громади додатковими фінансовими надходженням.

Цей тип підприємства відноситься до екологічно чистих підприємств, які не тільки не забруднюють природне середовище, а й навпаки дають змогузменшити залежність від не відновлюваних джерел енергії.

"Реалізація даного проекту приверне увагу жителів України до вашого села та може створити позитивні передумови розвитку зеленого туризму, як в селі Бахів так і Дубівської громади в цілому (таких проектів в межах України є невелика кількість). Для повної реалізації проекту інвестору не вистачає 4 гектари землі", - написав Роман Троцюк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 7 причин, чому помідори корисні для здоров'я
Наступна новина Яка зарплата у сімейних лікарів, педіатрів та терапевтів після реформи
Останні новини
Схожі новини