У селі на Волині відкрили капличку для хрещення дітей. ФОТО

У селі на Волині відкрили капличку для хрещення дітей. ФОТО
https://www.facebook.com

У селі Тростянець Ківерцівського району освятили капличку-купальню для хрещення дітей.

Про це повідомив у Facebook настоятель місцевої парафії Сергій Ледвовк.

За його словами, чин освячення очолював декан Ківерцівського деканату отець Іван Семенюк, якому співслужили о. Сергій Ледвовк, о. Юрій Трокун, о. Євген Рудь, та о. Василь Довбуш.

Також на урочистість прийшло багато дітей.

«Через роки, коли вони будуть приносити своїх дітей до Хреста, будуть згадувати не тільки той день, коли вони були присутні на освяченні, але й благодійника, який збудував цю купальню, Сергія Олександровича Мосійчука», – зазначив священик у дописі.

Також на дійстві були присутні сільський голова Олександр Ковальчук, голова Ківерцівської держадміністрації Валерій Ткачук та його заступник Яна Церкевич.

Отець Іван, звертаючись до присутніх, сказав: «Кожна дитина, яка народжується, буде принесена сюди, щоб прийняти перші святі таїнства хрещення і миропомазання. Хто не народиться від води і Духа Святого, той не може увійти в Царство небесне. Благодать Духа Святого сходить під час таїнства миропомазання». 

Як відомо, Сергій Мосійчук – бізнесмен, меценат, власник фермерського господарства, що виробляє продукцію під торговою маркою «Тростянецькі ковбаси»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Христинка хоче чути: маленька волинянка чекає на складну операцію . ВІДЕО
Наступна новина Монатик розповів, як збирається провести новорічно-різдвяні свята
Останні новини
Схожі новини