У селі під Луцьком відкрили новий спорткомплекс. ФОТО

У селі під Луцьком відкрили новий спорткомплекс. ФОТО

У Княгининку відкрили спортивний комплекс. Сучасний стадіон з вісьмома атракціями розмістився на місці колишнього шкільного майданчика.

На відкриття спорткомплексу 4 серпня прийшли сотні мешкаців ОТГ, місцеві спортсмени та представники влади, – повідомляє Волинь24.

На новому спорткомплексі – три спортивних поля: волейбольне, футбольне, баскетбольне. Також є два майданчики з тренажерами, бігова доріжка та ігровий майданчик для дітей.

Урочистості розпочалися з представлення усіх спортсменів об'єднаної громади. На захід завітали футбольні та волейбольні команди, легкоатлети, спортсмени, що досягли значних успіхів на рівні області, країни та світу.

Під музику та гучні оплески вони вишикувались в одну шеренгу. Після чого розпочали спортивні змагання, які триватимуть до вечора.

Очільниця громади Олена Твердохліб запевнила, що при такій кількості спортсменів стадіон точно не пустуватиме.

“У нас не було діючого стадіону на якому могла би займатись молодь. Ми вирішили із шкільного стадіону зробити стадіон для всієї громади, різних сіл. Зробили його за три місяці, вийшов навіть трохи дешевшим ніж планувалия. За рахунок того, що будівельники не виконували деяких робіт. Наприклад, не перевозили грунт на далеку відстань”, – розповідає очільниця громади.

“Ми не робимо типових проектів, навіть коли ми будували цей стадіон, ми могли збудувати одне гарен футбольне поле і все. Діти розвиваються і їм потрібно більше”, – розповідає Олена Твердохліб.

Спорткомплекс у Княгинку назвали одним з кращих, які збудували на Волині. А перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, який теж завітав на відкриття, відзначив Волинську область, як одну з кращих, де активно розвивають спортивну інфраструктуру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вечір на Світязі – неймовірні світлини волинського фотографа
Наступна новина FREE – на «Бандерштаті» флешмобом підтримають бранців Кремля. АНОНС
Останні новини
Схожі новини