У селі під Луцьком завершують реконструкцію амбулаторії

У селі під Луцьком завершують реконструкцію амбулаторії
Амбулаторія в селі Піддубці (фото: Волинська ОДА)

Завершується реконструкція приміщення фельдшерсько-акушерського пункту у селі Піддубці Луцького району під розміщення амбулаторії  загальної практики сімейної медицини.

Заступник голови обласної державної адміністрації Валентин Цьось, який проінспектував стан будівельних робіт сьогодні, 31 січня 2019 року, оцінив готовність у 98%, – пише прес-служба Волинської ОДА.

Зазначимо, реконструкція здійснюється в рамках будівельного компоненту субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» спільного з проектом «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей».

Валентин Цьось повідомив, що амбулаторію вдасться запустити вже в лютому цього року.

«Залишилося підключити електроенергію, покласти лінолеум в деяких кімнатах. Але для цього потрібні певні плюсові температури. Окрім того, що стосується внутрішніх робіт – залишилося усунути дрібні недоліки, на які ми сьогодні вказали. Також потрібно облагородити територію. Тільки потепліє – підрядники цим займуться», – зауважив Цьось.

Головна лікарка амбулаторії Оксана Чертюк розповіла, що штат медичного закладу укомплектований та готовий до роботи. Окрім того, для запуску амбулаторії є необхідний мінімум обладнання та меблів. Те, чого не вистачає – закуплять за кошти Світового банку, торги вже тривають. Загалом на реконструкцію Піддубцівської амбулаторії передбачено близько 5 мільйонів гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Частина рожищан залишиться без світла
Наступна новина Порошенко, Тимошенко, Зеленський: свіжий прогноз президентських перегонів
Останні новини
Схожі новини