Порошенко, Тимошенко, Зеленський: свіжий прогноз президентських перегонів

Порошенко, Тимошенко, Зеленський: свіжий прогноз президентських перегонів
Фото ілюстративне

Згідно з  результатами соціологічного опитування «Україна напередодні президентських виборів 2019» 20,5% респондентів вважають Петра Порошенка найбільш ймовірним переможцем на президентських виборах.

Дослідження проводили з 16 по 29 січня  силами трьох соціологічних компаній: Центр соціальних та маркетингових досліджень «Социс»,  Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), Центр Разумкова.

Під час дослідження респондентам було запропоновано зробити свій власний прогноз того, хто стане наступним Президентом України (запитання: «Незалежно вiд того, за кого Ви збираєтеся голосувати, хто з наступних кандидатів, на Вашу думку, переможе?»).

Найбільш ймовірним переможцем на президентських виборах респонденти вважають П.Порошенка – 20,5%. Перемогу Юлії Тимошенко прогнозують 19,9% опитаних, а Володимиру Зеленському – 10,8%. Значна частина опитаних (36,4%) ще не змогли визначитись з тим, хто саме стане наступним Президентом України.

Зазначимо, для дослідження залучили 11 000 респондентів в усіх областях України (без врахування населення АР Крим та окупованих територій Донецької та Луганської областей).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі під Луцьком завершують реконструкцію амбулаторії
Наступна новина Поруйнований і без стіни: Луцький замок 100 років тому. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини