Нова порція «Солодкого вікенду» від Наталки Войтович. ВІДЕО

Нова порція «Солодкого вікенду» від Наталки Войтович. ВІДЕО

5 липня у світ вийшла нова червнева серія передачі «Солодкий вікенд» з відомою волинською телеведучою Наталкою Войтович. 

Відео розмістили у мережі Facebook. 

Як повідомила телеведуча, новим випуском програми, у якому показали найяскравіші події першої половини літа, завершується черговий сезон «Солодкого вікенду», а попереду відпустка. 

Відтак, у відео про показ нової колекції від Андре Тана посеред лісу на воді, як відпочивають справжні волинські музиканти, Lutsk Fashion Weekend та багато іншого.

Більше – у відео. 

 

СОЛОДКИЙ ВІКЕНД (липень). Відпустка стартує!!! Ми ЗАВЕРШУЄМО сезон - підсумком найяскравіших подій першої половини літа! РЕПОСТ - ВІТАЄТЬСЯ 😉 Партнер показу - «ВАШ Ювелір» ( Віктор Шеремета , Надія Шеремета ). Макіяж - Татьяна Кундик. Зйомка і монтаж- Stanislav Bud'. У передачі йдеться про приїзд Андре Тана у Луцьк зі смаком NOVELLINA, Lutsk fashion weekend, джем сейшн y Sky Bar та про особистість Анна Ефремова. В інтерв‘ю та у кадрі себе побачать: Ірина Пасічник, Andrii Leontiev, Ирина Леонтьева, Анна Литушко, Стороженко Ольга, Оксана Чикида, Valentyna Trush, Людмила Пенцак, Юлианна Дружинина, Diana Ivankova, Татьяна Тяпунова, Анна Русинова, Олександр Богдан, Наталія Муравчук, Іра Дяченко, Maria Khursenko, Елена Осадчук, Наталія Володимирівна Циганова, Мирослав Кіруєв, Віталій Єганов, Анна Слипчук, Анна Тріль, Irina Khomich та інші гарні люди... #наталкавойтович #телеведуча #ведучасвят #ведучалуцьк #voitovychshow #andretan #atanlutsk #novellina #lutskfashionweekend

Posted by Наталка Войтович on Thursday, 5 July 2018

 

Раніше ми писали про чергову серію передачі «Солодкий вікенд» з Наталкою Войтович. 

Читати також: Мама на стилі: харизматична Наталка і жвава Марічка


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перетягування яхти та зірковий суддя: на Світязі змагатимуться стронгмени з усієї України
Наступна новина На хабарі затримали топ-чиновників
Останні новини
Схожі новини