У семи громадах Волині можуть з’явитися ЦНАПи

У семи громадах Волині можуть з’явитися ЦНАПи

Сім громад Волині отримали шанс на допомогу у створенні ЦНАПів за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

У липні 2018 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила другий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАПів, – повідомляє сайт U-LEAD з Європою.

Комісія з відбору, у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала 157 заявок від органів місцевого самоврядування та відібрала 118 громад для подальшого аналізу їх спроможності та розробки Технічних Завдань для створення ЦНАП.

Звертають увагу всіх кандидатів, що включення до списку не означає безумовної підтримки або ж підтримки в повному обсязі, оскільки значна кількість заявок ще потребують належного офіційного підтвердження зобов’язань та перевірки інформації.

Конкретні види допомоги та її обсяги будуть визначені спільно Програмою та громадою, з урахуванням методологічних підходів Програми до функціонування належного ЦНАП та за результатами візитів до кожної громади. Метою візитів є детальне оцінювання реальних потреб та визначення заходів щодо модернізації та створення ЦНАП. У разі виявлення непереборних перешкод для участі громади в Програмі або надання громадою недостовірної інформації заявка може бути відхилена на будь-якому етапі.

Починаючи з 24 вересня 2018 року, кожну громаду зі списку будуть відвідувати уповноважені спеціалісти Програми. Протягом жовтня-грудня 2018 року для кожної спроможної громади буде складене Технічне Завдання для створення або модернізації ЦНАП із зобов’язаннями Програми і громади.

Зокрема, такий шанс отримали громади Волині: Борантинська, Затурцівська, Оваднівська, Рівненська, Цуманська, Шацька.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міграційна служба просить у Луцька оренду приміщення за одну гривню. ВІДЕО
Наступна новина На Волині знову «битиметься» рій УПА проти НКВС і нацистських формувань
Останні новини
Схожі новини