У Шацьку партію Порошенка очолив ветеран АТО

У Шацьку партію Порошенка очолив ветеран АТО
Тарас Яковлев та Олександр Сулік

Шацький осередок «Європейської Солідарності» очолив ветеран АТО Олександр Сулік.

Про це повідомили у прес-службі партії «Європейська Солідарність» у Фейсбуці.

На конференції шацького районного осередку головою організації обрали Олександра Суліка. Його кандидатуру висунула районна спілка ветеранів АТО.

«Я надзвичайно вдячний їм за таку честь. Планую відстоювати інтереси побратимів. Частина мешканців району зараз перебуває на фронті – їм та їхнім сім’ям, безперечно, потрібна підтримка. Також чимало ветеранів досі не отримали земельні ділянки, гарантовані їм законом. Ці питання я хочу піднімати на своєму рівні», – розповів Олександр Сулік.

Голова обласного осередку партії Тарас Яковлев зазначив, що таке підсилення команди дуже важливе для партії і є частиною системного оновлення місцевих осередків.

«Молодий, дуже активний і порядний чоловік. Розглянувши його кандидатуру, в обласної ради партії не було сумнівів, що він зможе розбудувати районний осередок. Також Олександр Сулік стане кандидатом у депутати Шацької ОТГ», – розповів Тарас Яковлев.

На конференції був присутній також голова Секретаріату Сергій Григоренко. 

Нагадаємо, «Європейська Солідарність» якісно оновила свої ряди на Волині. Раніше очільницею ківерцівського районного осередку стала Яна Церкевич, ковельського – Андрій Броїло Андрій Українець, локачинського – Віктор Дудечко, горохівського – Ярослав Зеленський, луцького міського –Юрій Моклиця, Володимир-Волинського міського осередку – Наталія Василець, ратнівського районного – Євген Савлук і турійського районного – Павло Бабарига.

   

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ми цю проблему в найближчі дні вирішимо, - Лукашенко про протести в Білорусі
Наступна новина У жовтні волиняни обиратимуть понад півтори тисячі депутатів
Останні новини
Схожі новини