У Шацьку виборювали волейбольний кубок Нацпарку

У Шацьку виборювали волейбольний кубок Нацпарку
Фото пресслужби Шацького НПП

Доброю щорічною традицією в озерному краї стало проведення зимового волейбольного турніру – Кубок Шацького Нацпарку – інформує пресслужба природоохоронної установи
У спортивному залі Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька за першість змагалися 6 команд: Шацька громада, викладачі Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька, православне братство с. Пульмо, студенти Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька, Шацький НПП, команда с. Мельники. 
Учасники турніру влаштували видовищне дійство – до останнього свистка не можливо було передбачити результат гри, перевага була на боці то однієї, то іншої команди.

У фіналі зустрілися дві досвідчені команди – Шацької ТГ та викладачів Шацького лісового коледжу. Продемонструвавши запеклу боротьбу, перемогу здобула Шацька громада, II-е місце посіли викладачі Шацького лісового коледжу, III-є – студенти коледжу.
Організатори турніру – адміністрація Шацького Національного природного парку висловили вдячність всім учасникам за цікаві та напружені змагання та привітали переможців. 

А ще у Шацькому НПП дбають про тварин
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поки Президент в Еміратах. Україна втратила на Донбасі трьох воїнів
Наступна новина Ківерцівського підлітка розшукали
Останні новини
Схожі новини