У школі Рожищенського району відновили дах, який вітер зруйнував ще навесні

У школі Рожищенського району відновили дах, який вітер зруйнував ще навесні

У спортзалі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району відновили дах, який зруйнував вітер ще навесні.

Про це повідомив директор навчального закладу Валентин Глушко, – пише Район.Рожище.

«Рішення суду по відновленню покрівлі спортзалу Топільненської ЗОШ-І-ІІІ ст. виконано 8.11.2019», – написав чоловік.

Як зруйнувалася покрівля

Унаслідок сильного вітру у березні в спортзалі навчального закладу зняло дах. Будівельно-монтажні роботи з облаштування покрівлі у 2017 році виконало приватне підприємство «Захід-торг-буд», яке надало трирічний гарантій термін експлуатації об’єкту.

Відділ освіти та молоді Рожищенської райдержадміністрації, як замовник будівництва покрівлі, у травні 2019 року подав позов до суду з вимогами до підрядника безоплатно усунути недоліки в роботі і зобов’язати ПП «Захід-Торг-Буд» відремонтувати дах.

Хто відремонтував дах

У серпні господарський суд Волинської області своїм рішенням зобов’язав ПП «Захід-Торг-Буд» безоплатно усунути недоліки у роботі – провести капітальний ремонт даху над спортивним залом ЗОШ І-ІІІ ступенів села Топільне Рожищенського району.

Однак ПП «Захід-Торг-Буд» подало апеляційну скаргу, розглянувши яку Північно-західний апеляційний господарський суд повернув її апелянту (рішення суду від 09.10.2019 року). Підрядник ухилявся від виконання рішення суду.

4 листопада голова Рожищенської райдержадміністрації Інна Гайворонська провела засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Комісія вирішила зобов’язати відділ освіти та молоді райдержадміністрації відремонтувати покрівлю спортивного залу школи за власні кошти, а ПП «Захід-Торг-Буд» має відшкодувати витрати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як луцький адвокат Черевко став власником будинків біля Старого ринку. Продовження історії
Наступна новина Верховна Рада проголосувала за продаж землі
Останні новини
Схожі новини