У січні в Луцьку опалення подорожчало майже на третину

У січні в Луцьку опалення подорожчало майже на третину

У січні опалення для жителів Луцька подорожчало до 39,32 грн за квадратний метр з 30,06, як було у грудні.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДКП Луцьктепло.

Згідно з пунктами 40-43 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення у січні 2018року в розмірі 39,32 грн за кв.м.

Середня фактична температура зовнішнього повітря у розрахунковому місяці визначена, як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології, у січні склала - мінус 0,96 С. (Середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря, яка врахована в тарифі -  + 1,47 С).

Чинний базовий тариф на послугу з централізованого опалення для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії становить 34,28 грн за кв. метр у місяць, затверджений рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради № 731-1 від 06.12.2017.

Враховуючи фактичну температуру зовнішнього повітря, вартість 1 кв.м у січні 2018року  вища базового тарифу  на 5,04грн.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі дев'ятикласник врятував хлопчика, який впав під лід
Наступна новина Уряд України нагородив волинського поліцейського почесною грамотою
Останні новини
Схожі новини