У «Слузі народу» заявили, що профінансують опитування Зеленського

У «Слузі народу» заявили, що профінансують опитування Зеленського

На засіданні Вищої ради партії «Слуга народу» вирішили профінансувати всеукраїнське опитування, ініційоване президентом Володимиром Зеленським.

Відповідне рішення ухвалили 20 жовтня, повідомляє 24 канал.

У політсилі зазначили, що все законно. Адже «Слуга народу» не буде проводити дослідження власними силами, а укладе договір із компанією, що займається соцопитуваннями, мовиться у заяві на фейсбук-сторінці політсили.

Також у партії запевняють, що опитуватимуть громадян буде поза межами виборчих дільниць, отож про порушення Виборчого кодексу не йдеться.

«Фактично це загальноприйнятий в світі формат екзитполу. Опитування в цьому форматі проводитимуть 25 жовтня також і на замовлення інших політичних сил», – кажуть у «Слузі народу». 

Нагадаємо, 12 жовтня, президент України оголосив, що поряд з місцевими виборами 25 жовтня пройде опитування громадян щодо важливих тем у житті суспільства.

Читати також: У Зеленського оприлюднили усі питання всенародного опитування

Раніше у «Слузі народу» розповідали, що опитування мають профінансувати меценати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали сотню найвпливовіших жінок України
Наступна новина У Луцьку за маршрутом №15 курсуватимуть два нові тролейбуси
Останні новини
Схожі новини