Опитування Зеленського оплатять меценати, - нардеп

Опитування Зеленського оплатять меценати, - нардеп
Володимир Зеленський

"Всенародне опитування", яке ініціював президент Володимир Зеленський, буде проводити громадська організація, а профінансують його меценати, заявили в партії "Слуга народу".

Про це розповіла заступниця голови фракції "Слуги народу" Євгенія Кравчук в ефірі "Громадського радіо", пише «Українська Правда».

Кравчук розповіла, що президент особисто давав орієнтири й вибирав напрямки 5 питань "всенародного опитування".

За її словами, проводити опитування буде громадська організація, а фінансувати його будуть меценати, коштами "українського походження".

«Я думаю, що найближчим часом про цю громадську організацію заявлять офіційно. Це буде якась громадська організація, яка буде цим займатись спільно із соціологами.Наскільки я знаю, розглядається варіант паралельно провести екзит-пол саме по відповідях людей, по цьому опитуванню, щоб його можна було оприлюднити одразу та звірити з офіційними результатами.

Є багато меценатів небайдужих людей, це не такі великі кошти, які виділять чи уже виділили на такий процес (опитування – ред.). Політичну відповідальність несе за це ініціатор цього опитування. Я впевнена, що всі оці страшилки найближчим часом будуть розвіяні.Кошти будуть українського походження. Законодавчо незакріплений цей юридичний вплив, але рішення у будь-якому випадку буде прийматись у парламенті. Юридично це опитування буде закріплено нардепами чи президентом які подадуть відповідний законопроєкт», – розповіла Кравчук.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу майже 6 тисяч випадків коронавірусу
Наступна новина Михайло Імберовський: «Хочу повернути людям віру, що зміни – реальні!»
Останні новини
Схожі новини