Зеленський анонсував проведення всенародного опитування 25 жовтня

Зеленський анонсував проведення всенародного опитування 25 жовтня
Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування, на якому українцям запропонують дати відповідь на 5 питань. Що саме питатимуть, наразі невідомо. 

Про це Зеленський заявив у відеозверненні 13 жовтня, співрозмовник "Української правди" в Офісі президента, пише «Українська Правда».

«25 жовтня на виборчій дільниці я задам тобі 5 важливих питань про те, що ми обговорюємо на вулиці, на кухні та в інтернеті, про що сперечаємось з друзями, батьками або таксистами. Про те, про що нас раніше ніколи не питали. 5 важливих питань, щоб дізнатися твою думку.

Не політика з високих кабінетів, не незалежних експертів з телешоу, не агентів з інших держав. Чи не вперше в історії незалежності ми запитаємо: "А що думаєш ти?" Чому твоя відповідь важлива? Тому, що буде так, як вирішиш ти», – сказав він.

Зеленський закликав українців прийти на виборчі дільниці 25 жовтня і зробити свій вибір.

Президент не сказав, про які 5 важливих питань іде мова, але пообіцяв озвучити це пізніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі школярі йдуть на канікули з 21 жовтня
Наступна новина Рідним 173 загиблих на війні волинян вручили статуетки «Почесний громадянин Волині»
Останні новини
Схожі новини