У смертельній ДТП загинув ексвійськовий та відомий адвокат з Володимира

У смертельній ДТП загинув ексвійськовий та відомий адвокат з Володимира

Ввечері 16 лютого в аварії на виїзді з Нововолинська загинув володимирський адвокат та син головного судді Володимирського міського суду 30-річний Сергій Лященко.

Смертельна ДТП трапилася близько 19:40 на трасі Р-15 біля в’їзного знаку міста Нововолинськ на вулиці Панасівській у сторону Володимира, – пише Буг.

Водій легковика, виконуючи обгін, не помітив авто на зустрічній смузі руху. Щоб уникнути лобового зіткнення, він різко повернув та злетів з траси і врізався у дерево. Внаслідок отриманих травм, водій автомобіля марки «Honda» загинув на місці події.

Сергій Лященко з перших днів повномасштабного вторгнення росії добровольцем пішов захищати Україну. Пройшов пекло війни. Повернувся до цивільного життя після поранення, але не переставав допомагати війську. Також він був чудовим музикантом грав на унікальному вірменському музінструменті дудуку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правоохоронці розшукують 40-річного волинянина
Наступна новина На Волині через ревнощі чоловік вбив коханця своєї дружини
Останні новини
Схожі новини