У спорткомплексі ВНУ на вихідних будуть вакцинувати від ковіду. Як записатись

У спорткомплексі ВНУ на вихідних будуть вакцинувати від ковіду. Як записатись
Фото ілюстративне

У Луцьку впродовж вихідних,12 -13 червня, працюватиме центр вакцинації від коронавірусу на базі спорткомплексу ВНУ імені Лесі Українки.

Про це йшлося у середу, 9 червня, під час брифінгу в ОДА, пише «ВолиньPost».

Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук зазначила, що ситуація з коронавірусом значно покращилася як в Україні, так і в області. 8 червня 12 людей госпіталізували. Загалом на сьогодні 370 пацієнтів перебувають на стаціонарному лікуванні.

Так, враховуючи кількість інфікованих, зменшили кількість закладів, які надають допомогу хворим на ковід. Виключили з переліку медзакладів Луцьку центральну районну лікарню, тимчасовий шпиталь у пологовому та лікарню у Нововолинську. Загалом стало на 165 ліжок менше, тепер їх 1882. 10 пацієнтів перебувають на ШВЛ.

«На цю вакицнацію можна записатися за допомогою електронної черги. Усі, хто буде записаний, можуть провакцинуватися за суботу-неділю. Я дуже прошу всіх, щоб записалися і не було скупчення людей. Вам зателефонують і на відповідну годину ви прийдете», - каже посадовиця.

Тих, хто з певних причин не зможе записатися на вакцинацію електронно, обіцяють вакцинувати на місці після всіх із черги. Вакцинуватимуть охочих із 10:00 до 16:00.

Читайте також: На Волині - 26 нових хворих на коронавірус


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Райрада не зобов’язана передати громадам усе майно», - голова фракції «Слуга народу» Юрій Бондарук
Наступна новина У Луцьку автівка на шаленій швидкості перетнула кільце і «вилетіла» на узбіччя. Відео
Останні новини
Схожі новини