У Торчині пункт екстреної медичної допомоги переїхав у нове приміщення

У Торчині пункт екстреної медичної допомоги переїхав у нове приміщення

У Торчині відкрили оновлений пункт екстреної медичної допомоги. До цього бригада медиків тиснулася у невеличкій кімнаті в районній лікарні, а тепер має повноцінне приміщення для роботи.

Про це повідомляє пресслужба Луцької районної ради.

«Умови перебування бригади медиків не відповідали вимогам. Кімната, у якій доводилося працювати медпрацівникам, - площею 2 на 4… Тепер же вони мають повноцінну трьохкімнатну «квартиру» з усіма умовами для комфортної роботи», - розповів керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук разом з народним депутатом Вячеславом Рубльовим побували на «новосіллі» пункту екстреної медичної допомоги селища Торчин. Нардеп подарував медикам мікрохвильову піч та вручив подяку фельдшеру Василю Коляді за високий професіоналізм, самовіддане служіння справі, ініціативність, відповідальність та чуйне ставлення до людей.

«Я народився у Торчині і скільки себе пам’ятаю,  то пункт медичної допомоги завжди був у районній лікарні. Мій покійний батько все життя працював шофером на швидкій. Ми зрозуміли, що у наш непростий час ми повинні забезпечити медикам комфортні умови для роботи, аби вчасно виїжджати на виклики мешканців. Для цього вже є новенький автомобіль і нове приміщення пункту екстреної медичної допомоги», - наголосив Торчинський селищний голова Юрій Кревський.

До речі, завдяки сприянню Вячеслава Рубльова бригада екстреної медичної допомоги селища Торчин нещодавно отримала новий автомобіль. За словами нардепа, за останні два роки автопарк екстреної медичної допомоги Волинської області оновлений майже на 100 відсотків.

Читати також: У Луцьку медикам передали ще 12 автомобілів «швидкої»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянку, яку дві доби розшукували рідні, знайшли
Наступна новина На Волині за минулу добу виявили 1 хворого на коронавірус
Останні новини
Схожі новини