У центрі Києва відбувся черговий «Марш за імпічмент». ВІДЕО

У центрі Києва відбувся черговий «Марш за імпічмент». ВІДЕО

У центрі Києва відбувся черговий «Марш за імпічмент». В ініційованій екс-керівником Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі акції протесту взяли участь за попередніми даними від 500 до півтори тисячі мітингувальників.

Учасники так званого "Маршу обурених" пройшли центральними вулицями столиці, вздовж бульвару Шевченка до Бессарабської площі і далі Хрещатиком до майдану Незалежності. Серед їхніх вимог – ухвалення законів про імпічмент президента та вибори, відставка генпрокурора і не тільки.

Після маршу та виступу на віче в центрі Києва Саакашвілі заявив, що у Жовтневому палаці на вулиці Інститутській буде облаштовано "координаційний штаб".

Відтак, під Жовтневим палацом сталися сутички між мітингувальниками та правоохоронцями. Учасники мітингу кидали петарди, поліція застосувала газ. Частина людей з віче попрямували до Верховної Ради, де планують провести "мирний мітинг".


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 85-річний ірландець одружився на своєму другові, щоб не платити податки
Наступна новина Луценко заявив, що випадково зустрів олігарха Коломойського в Амстердамі
Останні новини
Схожі новини