У центрі Луцька облаштують новий сквер

У центрі Луцька облаштують новий сквер
Фото зі сторінки Ігоря Поліщука у Фейсбуці

У Луцьку поруч з магазином WineTime та кафе Benedict бізнесмени та міська рада облаштують сквер.

Проект  розроблятиме відомий український дизайнер-архітектор Левко Давидюк. А будівництво разом з міськрадою фінансуватимуть і бізнесмени: власник кафе Benedict Роман Околіта та гендиректор Будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський. Про це на своїй сторінці  у Фейсбуці повідомив радник міського голови Ігор Поліщук

«Сьогодні провели нараду з головним архітектором міста Веніаміном Тузом, дизайнером-архітектором проекту Левком Давидюком, власником кафе Benedict Романом Околітою, начальником департаменту ЖКГ Юрієм Красем та Андрієм Разумовським, де узгодили всі моменти та план дій. Сквер облаштовуватиметься на умовах співфінансування по 1/3 - міський бюджет, кафе Benedict та Андрій Разумовський», - каже Поліщук.

У новому сквері в центрі міста будуть лавочки, зелені насадження та ліхтарі. То буде територія «для спокійного відпочинку лучан та покращення естетичної привабливості центральної частини міста».

Нагадаємо, Левко Давидюк – дизайнер, який родом з Луцька, керівник студії Leo D'uk Design, що розробляла проект кафе Benedict. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Глянув на дрова – зробив готель. Розмова з дизайнером Левком Давидюком. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перша тисяча постанов. Скільки заробили луцькі інспектори з паркування
Наступна новина Запрацював новий сервісний центр «Луцькводоканалу»
Останні новини
Схожі новини