У центрі Луцька відкрилась нова пекарня Tisto. Тут подають сіннабони і грушеві галети

У центрі Луцька відкрилась нова пекарня Tisto. Тут подають сіннабони і грушеві галети

У Луцьку на вулиці Лесі Українки, 11 відкрилась нова пекарня Tisto.

Вона працює неподалік "Дому кави", з правого боку вулиці, якщо рухатись від Театрального майдану.

У закладі є два столики, але через карантин випічку та напої поки можна придбати лише з собою.

У пекарні продають хліб на заквасці. Хліб пшеничний тут коштує 35 гривень, з чорносливом та курагою – 39 гривень, чіабата – 22 гривні. У Tisto також продають масло з анчоусами та каперсами.

З десертів тут подають шоколадний кекс (35 гривень за 100 грам), шоколадно-чорничний чизкейк (50 гривень за 100 грам), чизкейк «Рафаело» з білим шоколадом та мигдалем (55 гривень за 100 грам), тарт крем-брюле (32 гривні за 100 грам).

Також є солодка випічка: булочки сіннабон з сирною помадкою (40 гривень), круасан з вишнею (30 гривень), ромова баба (22 гривні), грушева галета (29 гривень), печиво та інші.

З напоїв у Tisto подають каву: еспресо (15 гривень), капучино (23 гривні), какао (24 гривні). В майбутньому планують продавати також холодні напої та вино.

Пекарня немережева – це перший такий заклад у Луцьку.

У Tisto – власне виробництво випічки та десертів. Керуюча пекарнею Ірина Ройко запевняє, що щодня тут готують свіжі страви – на наступний день нічого не залишають.

«Зізнаюсь, були побоювання, що ця частина вулиці малолюдна і це не дуже вдале місце для закладу. Поки робили ремонт, я навіть рахувала, скільки людей доходить від Театрального майдану до Кривого валу, скільки – від Кривого валу – до Сенаторки Левчанівської, а звідси – сюди. Інколи навіть паніка охоплювала. Але зрештою, якщо почати відкривати щось цікаве в цій частині вулиці, вона оживе. Перед нами відкрилась «Це кава», «Дім кави» вже багато років працює. Головне, думаю, робити смачно і не втрачати якість», - каже очільниця пекарні.

Працює Tisto з 09:00 до 20:00 у будні та з 11:00 до 21:00 у вихідні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь не може послаблювати карантин, - МОЗ
Наступна новина Церква від графа Браницького. Всередині - ікони зі слідами від куль.  #ДОРОГОЮ НА СВІТЯЗЬ
Останні новини
Схожі новини