У центрі Луцька зрізають дерева. Пояснення комунальників

У центрі Луцька зрізають дерева. Пояснення комунальників

У центрі Луцька на проспекті Волі розпочали корчувати дерева. Їх зрізали зранку 12 травня на проспекті Волі біля гімназії № 4.

Як розповів Суспільному майстер Леонід Кравець, під пилку зріжуть декілька десятків дерев.

Дерева, які дозволили корчувати, позначені в спеціальному ордері, говорить майстер. Зрізану деревину доставлять у "Луцьктепло".  

"Ще завтра дев'ять дерев зріжемо, бо по плану будуть знімати землю та робити комунікації. Сьогодні зрізали десь 8 чи 7 дерев", – зазначив чоловік.

Читайте також: Капітальний ремонт проспекту Волі у Луцьку: коли і де перекриватимуть рух транспорту

Дерева ріжуть згідно з проектом реконструкції проспекту Волі. Роботи за планом триватимуть упродовж двох років, зазначив начальник управління житлово-комунального господарства Луцької міськради Микола Осіюк.

"Розпочався процес демонтажу технічної полоси, ми зривали асфальт, бордюри, дерева, які підлягали знесення – демонтуємо, їх декілька десятків, де будуть кишені, повороти, переходи та інші речі, які передбачені проектно-кошторисною документацією", – зазначив Микола Осіюк.

Зі слів посадовця, зрізатимуть дерева на ділянці від вулиці Шопена до Київського майдану. Дерева на проспекті Волі до пам'ятника Шевченка зрізати не будуть. Точну кількість зрізаних нині дерев комунальник не назвав. Додав: планують висадити майже сотню нових.

До слова, одним з аргументів проти розширення проспекту Волі було зрізання дерев. Тоді ж як зазначив Микола Осіюк, проти зрізання дерев виступили мешканці проспекту, і, за його словами, міськрада погодилась піти їм на зустріч.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Україна цілком перейшла у «жовту» зону карантину
Наступна новина У Ковелі онкохворим дадуть по 5 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини