У Центрі обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» новація - День відкритих дверей

У Центрі обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» новація - День відкритих дверей

Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» у місті Луцьку започаткував нову традицію - День відкритих дверей для волинських споживачів природного газу.

Цьогоріч із нагоди Міжнародного дня клієнта, 19 березня до ЦОКу першими на екскурсію завітали представники ЗМІ.

Журналісти мали можливість більше дізнатись про специфіку роботи менеджерів Центру обслуговування клієнтів, ознайомитись із сучасними сервісами компанії та поспілкуватися з керівником управління клієнтського сервісу газорозподільної компанії Юрієм Петруком.

Центр обслуговування клієнтів Регіональної газової компанії ПАТ «Волиньгаз» у місті Луцьку працює за європейськими стандартами. Тож, тут чекають і на старшокласників, і студентів, і представників різних установ та організацій, які можуть прийти на екскурсію.

Менеджери ЦОКу помітили, що молодь більше тепер допомагає батькам, дідусям чи бабусям освоювати сучасні сервіси, тому раді навчати різні категорії споживачів як користуватися онлайн-сервісами газової компанії.

Фахівці підкажуть усім бажаючим як можна онлайн оплачувати за природний газ і контролювати всі нарахування, зареєструвавшись в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua, а також проконсультують із усіх газових питань.

Клієнти зможуть за лічені хвилини, оперативно перевіряти стан свого особового рахунку, вносити показання лічильника газу, простежувати хронологію попередніх обсягів споживання та оплат у відповідному розділі, а ще дізнаватися про зміни тарифу.

«Журналісти, зокрема, зацікавились за яким принципом зараз в Україні функціонує ринок газу для фізичних та юридичних осіб і чого чекати в майбутньому. Відповідно до чинного законодавства, зокрема, Кодексу газорозподільних мереж, на електронній платформі ProZorro юридичні особи можуть купувати газ у будь-якого постачальника природного газу, обираючи відповідні переваги: ціна чи якість.

В області торік «Волиньгаз Збут» переміг у 97% тендерів ProZorro. А для побутових споживачів рентабельність закладена відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України і ціна реалізації природного газу разом із транспортною складовою становить 6,9579 грн. за 1 куб. м. Вона незмінна з 1 квітня 2017 року, - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук.

- Україна впевнено крокує до Європи, тому найближчим часом можемо перейти й до ринку газу для фізичних осіб. Це означає, що побутові споживачі зможуть самі обирати постачальника природного газу з яким їм буде зручно працювати». 

ПАТ «Волиньгаз» уже кілька років поспіль активно розвиває клієнтський сервіс, робить акцент на якість надання послуг споживачам природного газу. Функціонує «Особистий кабінет» для юридичних і фізичних осіб, смс-інформування та Контакт-центр, який працює для споживачів природного газу без вихідних за номерами: (0332) 280-104 і (067) 33 39 104.

Для клієнтів організовує акції. Торік, сучасні смартфони виграли двоє лучан, надіславши показання лічильника газу на короткий номер 7104. Зручність дистанційних сервісів високо оцінюють мешканці районів і віддалених сіл.

Довідка. 34 тисячі клієнтів «Волиньгазу» зареєструвались в «Особистому кабінеті». Пік реєстрації на сайті 104.ua фахівці зафіксували в грудні 2017 року.

Саме першого місяця зими, коли компанія вперше провела День клієнта, майже 2 тис споживачів газу з Волині стали новими користувачами веб-ресурсу. Загалом, торік споживачі природного газу скористались сервісами «Волиньгазу» близько 240 тис. разів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перший на кухні: Як готувати болгарський суп «Шурпа». ФОТО
Наступна новина Кінотеатр PremierCity у Луцьку дарує малюкам безкоштовні розваги на роликах
Останні новини
Схожі новини