У ВНУ відкриють нову спеціальність

У ВНУ відкриють нову спеціальність

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки планують відкрити нову спеціальність «Правоохоронна діяльність». За останній період в університеті відкрили ще декілька нових спеціальностей, зокрема, це «Медицина» та «Клінічна психологія». Наразі ліцензують спеціальність «Правоохоронна діяльність».

Про це в інтерв’ю ІА Волинські Новини розповів ректор ВНУ Анатолій Цьось.

«Наразі є надзвичайно велика потреба у поліцейських з новим мисленням, з новим баченням і правоохоронної діяльності, і розвитку нашого суспільства. Цього року ми підготували всі необхідні документи для ліцензування цієї спеціальності. Тим більше, що вона регульована, тобто ми мусимо отримати позитивне рішення Міністерства освіти. У нас є кадри, матеріальна база, тому думаю, що цього року ми започаткуємо цю спеціальність», - сказав Анатолій Цьось.

Водночас він наголосив, що наразі не бачить доцільності у відкритті інших нових спеціальностей, однак якщо вчена рада університету висловить пропозиції про їх відкриття, то це обов’язково розглянуть.

Читайте також: ВНУ увійшов у ТОП-25 найпопулярніших вишів України


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили понад 23 тисячі хворих на коронавірус
Наступна новина На Волині відбудеться міжнародний фестиваль документального кіно про права людини
Останні новини
Схожі новини