У волинській лікарні облаштували додаткові ліжка для лікування хворих на COVID-19

У волинській лікарні облаштували додаткові ліжка для лікування хворих на COVID-19

90 додаткових ліжок для хворих на коронавірусну інфекцію розгорнули в Маневицькій багатопрофільній лікарні через зростання кількості недужих. Зараз там на лікуванні перебуває 47 пацієнтів.

Про це розповіла Суспільному в.о. меддиректора лікарні Тетяна Панкрашкіна.

Хворих на коронавірус у Маневицькій багатопрофільній лікарні лікували в інфекційному відділенні. Три дні тому додаткові ліжка розгорнули на базі терапевтично-неврологічного відділення.

Станом на 8 жовтня у двох відділеннях лікарні перебуває 47 хворих, з них 30 з підтвердженим діагнозом "коронавірусна інфекція". Киснезалежних – 50 % пацієнтів, — каже в.о. медичного директора лікарні Тетяна Панкрашкіна.

Як розповіла лікарка Оксана Вінс, на початку жовтня виникла потреба розгорнути додаткові ліжка для лікування хворих на COVID-19. Для цього використали базу терапевтично-неврологічного відділення Маневицької лікарні.

"Є хворі з Камінь-Каширського району, з колишнього Любешівського та з Колок. Перебіг хвороби тяжкий, якщо вчора поступило 13 людей, то тільки двоє не на кисні", – каже медичка. Зараз у відділенні - 17 пацієнтів.

Суспільне поспілкувалося з пацієнтами, які вже мають підтверджений діагноз "коронавірус" та тими, хто ще чекає на результат ПЛР-тесту.

У Маневицькій лікарні працює 4 бригади, які надають допомогу хворим на коронавірус. У двох відділеннях – четверо лікарів і 24 медсестри. Усі медики – вакциновані, — розповіла керівниця закладу.

Читайте також: Коронавірус на Волині: 395 нових хворих та 3 смерті


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Висаджують ліс і допомагають онкохворим дітям: за два тижні лісівники зібрали 20 тисяч гривень
Наступна новина У Луцькому зоопарку влаштовують свято гарбуза. Обіцяють квести, вікторини, показові годівлі
Останні новини
Схожі новини