У Волинській облдержадміністрації – новий начальник департаменту інфраструктури

У Волинській облдержадміністрації – новий начальник департаменту інфраструктури

Департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації очолив колишній директор державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії облради, пише ІА «Волинські Новини».

Під час розгляду фінансових питань депутати нагадали, що департамент інфраструктури мав подати список комунальних доріг, які цьогоріч ремонтуватимуться в області, адже торік чимало громад нарікали на непрозорість та необґрунтованість такого відбору. Проте структурний підрозділ ОДА досі цей список депутатам не надав.

Відповідь просили надати присутньому представнику департаменту Сергієві Мишленику. Натомість той скерував депутатів до нового начальника Андрія Сазонова, який, з його слів, працює на цій посаді вже з 3 лютого.

«Є директор департаменту Сазонов Андрій Віталійович, звертайтесь до нього, хай дасть відповідь. Він вже на посаді з 3 лютого 2022», – зазначив він.

Нагадаємо, 31 січня «Перший» повідомляв, що ексочільник державного підприємства «Дороги Прикарпаття» Андрій Сазонов претендує на посаду директора департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації.

Ми писали, що  Андрій Сазонов очолив ДП «Дороги Прикарпаття» у 2019 році з моменту його створення. Підприємство займається замовленням робіт з будівництва, реконструкції, ремонту доріг місцевого значення, а також вулиць і доріг комунальної власності. У квітні 2021-го року Андрій Сазонов отримав найвищу нагороду Івано-Франківщини «За заслуги перед Прикарпаттям». У липні 2021 року його звільнили з посади очільника ДП «Дороги Прикарпаття».

Також відомо, що він увійшов до складу робочої групи, яка відповідатиме за реставрацію та ремонт Олицького замку на Волині.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка створює наліпки з українськими письменниками, політиками, художниками
Наступна новина У Луцьку онкохворим дітям збирають подарунки, аби вручати їх після болючих процедур
Останні новини
Схожі новини