У Волинській ОДА пригрозили червоною зоною, якщо люди не носитимуть маски

У Волинській ОДА пригрозили червоною зоною, якщо люди не носитимуть маски
Фото ілюстративне

У Волинській обласній державній адміністрації закликали людей суворо дотримуватись карантинних правил, бо хворих і померлих від коронавірусу більшає.

Про це йшлося у п’ятницю, 9 жовтня, під час брифінгу.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Мовенко нагадав, що за останню добу в Україні інфікування коронавірусом підтвердили у 5804 людей, у 174 – на Волині. Область на п’ятому місці в Україні.

«Стрімко зростають захворюваність і смертність. За останні кілька днів маємо більше 5 летальних випадків щодня. Багато хворих потребують кисневої підтримки і стаціонарного лікування. А це означає, що лікарі, як ніколи потребують нашої підтримки у вигляді дотримання карантину», - сказав посадовець.

«Натомість на вулицях ми бачимо людей без масок, переповнені маршрутки. Така байдужість є передумовою для подальших обмежень та встановлення червоної зони на невизначений час. Потрібно жорстко дотримуватись правил: носити маски, мити руки, уникати скупчень, особливо під час передвиборчої кампанії», - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині судили продавця, який торгував без маски
Наступна новина На Волині – рекорд госпіталізованих з коронавірусом
Останні новини
Схожі новини