У волинській «Солідарності» прокоментували побиття агітаторів

У волинській «Солідарності» прокоментували побиття агітаторів

У волинському осередку БПП «Солідарність» вважають, що до побиття агітаторів у Луцьку причетні люди з команди Володимира Зеленського, які повинні вибачитись за скоєне.

Про це у коментарі ІА «Конкурент» сказав заступник голови Волинської організації БПП «Солідарність» Сергій Григоренко. 

Зі слів Сергія Григоренка, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського позиціонує себе як нова європейська сила, проте інцидент, який стався в Луцьку, свідчить про інше.

Нагадаємо, 13 квітня на вулиці Конякіна побили двох агітаторів за Петра Порошенка, а на Театральному майдані побили 80-річну жінку, яка мітингувала проти Зеленського.

«Я вважаю, що це прояв агресивних, нетолерантних, неєвропейських абсолютно дій по відношенню до опонентів», – зазначив політик.

На думку Сергія Григоренка, команда Зеленського повинна вибачитися перед постраждалими, а людей, які вчинили насильство, потрібно звільнити.

«Якщо вони вибачаться, значить це дійсно команда нових людей, нових ідейних особистостей. Якщо ж вони не вибачаться і замовчить цю ситуацію, як це часто команда Зеленського робить, значить це ще раз підтвердить, що це просто команда, яка говорить одне, а на практиці, на жаль, робить інше – чинить насильство над тими людьми, які мають іншу думку», – резюмував він.

Нагадаємо, раніше, перед першим туром виборів, у Луцьку невідомий чоловік порізав агітаційний намет громадської організації «Солідарність». Пізніше він прийшов до партійного офісу та вибачився за свій вчинок. 

Читайте також: «Не ховайтеся від виборців», – Порошенко у новому зверненні до Зеленського. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Збирають кошти волинянці, в якої згоріло все майно
Наступна новина Хроніка пригод Луцька і Волині. Субота, 13 квітня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини