«Не ховайтеся від виборців», – Порошенко у новому зверненні до Зеленського. ВІДЕО

«Не ховайтеся від виборців», – Порошенко у новому зверненні до Зеленського. ВІДЕО

Президент України Петро Порошенко записав нове відеозвернення до шоумена Володимира Зеленського, у якому закликає його прийти на передвиборні дебати 14 квітня, а не проводити час у Франції.

Відео з’явилось на офіційній сторінці Гаранта 13 квітня.

«Володимире Олександровичу, спілкування з мільйонами українців важливіше, ніж вихідні у Парижі. І не ховайтесь від виборців. Не втікайте від преси. Не бійтеся опонента. Не кидайте трубку. Повертайтесь, прилітайте і поговоріть нарешті з людьми. До зустрічі! В неділю, на стадіоні», – сказав Петро Порошенко.

 

Нагадаємо, 12 квітня Володимир Зеленський поїхав у Париж, аби зустрітись із президентом Франції Емманюелем Макроном. В цей же день із Макроном зустрівся і Петро Порошенко. Чинний Президент побував також в Німеччині, де відбулися переговори з канцлером Ангелою Меркель.

До слова, кандидати в президенти Петро Порошенко та Володимир Зеленський досі не узгодили єдиних дати, місця та часу проведення передвиборних дебатів.

Зеленський запропонував Порошенку провести дебати на стадіоні НСК «Олімпійський». Порошенко погодився. Натомість у Центральній виборчій комісії повідомили, що згідно із законом дебати повинні відбуватись у студії національного мовника ввечері останньої п’ятниці перед другим туром виборів, тобто 19 квітня.

Зеленський заявив, що хоче, аби дебати відбулися ввечері 19 квітня на стадіоні.

Порошенко відповів, що готовий провести дебати 14 квітня на стадіоні і 19 квітня на «Суспільному».

Згодом у штабі Володимира Зеленського запропонували провести телеміст.

Пізніше в ефірі телеканалу «1+1» відбулась перша публічна розмова Зеленського і Порошенка, під час якої Зеленський кинув слухавку. 

Дивитись повні відео і текст розмови Зеленського і Порошенка на «1+1» 

Соцмережі «вибухнули» коментарями щодо цієї розмови, яку пізніше прокоментував чинний Президент


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як брутальні байкери на крутих байках у центрі Луцька відкривали мотосезон-2019. ФОТО
Наступна новина Толока Modern-Expo відбулась одночасно в трьох містах. ФОТОРЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини