У волинському монастирі навчали фотомистецтву

У волинському монастирі навчали фотомистецтву

Молодіжне братство «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця у Жидичині Ківерецького деканату, влаштувало захід із фотомистецтва на скиту Святого Духа.

Для цього запросили Мирославу Якимчук, яка багато років знімкує обитель. Вона розповідала учасникам про тонкощі зйомки. Потому юні фотографи отримували різні завдання. Одним із них було не лише зробити хорошу світлину, а й розповісти, який Божий промисел зображено на ній, – повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

Також любителі цього мистецтва мали змогу поспілкуватися з намісником монастиря архімандритом Костянтином Марченком про фото у церковному житті.

Як зазначила керівник Братства Любов Фрадинська, це було дуже цікаве заняття. Молоді люди не лише гарно провели час, а й, виконуючи завдання і відповідаючи на запитання, розкривали у собі нові якості.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міська влада – проти торгівлі свіжим молоком у Луцьку. ВІДЕО
Наступна новина Вимкнення аналогового телебачення: думки волинських експертів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини