У волинському селі руйнується новий дитсадок: об’єкт має оглянути комісія. ФОТО

У волинському селі руйнується новий дитсадок: об’єкт має оглянути комісія. ФОТО

3 листопада, Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха здійснили робочі поїздки з метою вивчення проблемних питань закладів освіти громади та сприяння їх вирішенню.

Про це повідомляє Ратнівська селищна рада. 

Спільно із старостою Жиричівського старостинського округу Сергієм Вашестюком вони відвідали НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Жиричі. Віталій Іванович відмітив позитивний досвід співпраці керівництва та колективу закладу зі старостою в питанні заготівлі дров паливних, висловив слушні поради стосовно необхідності спорудження навісу для укриття твердого палива. Визначили місце розташування для спорудження навісу, оцінили наявні ресурси та додаткову потребу для виконання робіт.

Великою радістю для жителів села Жиричі стало будівництво та відкриття реконструйованого приміщення дитячого садка. Проте, через неналежну якість виконання робіт підрядною організацією, приміщення вже знаходиться під загрозою руйнації. Присутні оглянули приміщення садочка. Віра Чернуха поінформувала, що управління спрямовувало лист до замовника проекту реконструкції – департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації з детальним задокументованим комісією закладу описом недоліків та висловлено прохання про приїзд до закладу членів комісії з приймання-передачі об’єкта з залученням представників організації-виконавця робіт.

З огляду на реальну загрозу подальшої руйнації приміщення та необхідність виявлення та усунення причин, Віталій Бірук дав доручення скликати виїзне спільне засідання бюджетної та освітньої комісій Ратнівської селищної ради для невідкладного пошуку шляхів вирішення цієї нагальної проблеми.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський волонтер показав фото з четвертої поїздки на Схід
Наступна новина На рівненському блокпосту зупинили волинянина, який віз тридцять кубів берези. ФОТО
Останні новини
Схожі новини