У Волинському ЦРМС обговорили майбутнє дернівської громади 

У Волинському ЦРМС обговорили майбутнє дернівської громади 
джерело фото: decentralization.gov.ua

До Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування завітали представники Дернівської громади, що у Ківерцівському районі Волинської області. У Центрі саме проводив свою робочу нараду заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Сергій Кошарук щодо перспективного плану Волинської області. 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Зокрема, під час зустрічі йшлося про внесення змін до перспективного плану області та подальшу долю громади.

Під головуванням Сергія Кошарука та директора Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолія Пархом’юка присутні представники громади та радники Волинського ЦРМС обговорили різноманітні варіанти для подальшого розвитку громади. 

Нагадаємо, що раніше згідно з перспективним планом мала з’явитися Дернівська ОТГ, проте інші громади відмовили на прозицію об’єднання. Наприклад, Карпилівка та Дубище планують приєднатися до Цуманської ОТГ. 

Тому найефективніший економічний варіант внесення змін до перспективного плану, який пропонує Волинська ОДА - це об’єднання із Липинами. «Два роки дали для експериментів. Нині ми перебуваємо на тому етапі, коли потрібно закрити «білі плями» у перспективному плані Волині», - зауважив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук. 

Щоправда, нагадаємо, що перспективний план - це робочий документ, а тому керівництво дернівської громади та її жителі можуть напрацьовувати і інші варіанти, а тоді вже вносити чергові зміни до перспективного плану. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Тріша запрошує в гості: лучан кличуть відвідати 3-місячного хижака
Наступна новина У Луцьку на чотири дні частково перекриють вулицю
Останні новини
Схожі новини