У волинян запитали, чи готові вони до «європейських послуг». ВІДЕО

У волинян запитали, чи готові вони до «європейських послуг». ВІДЕО

Українці впевнено прямують в Європу. Одним із проявів європейського життя, на законних підставах є і надання послуг еротичного масажу.

За інформацією ЗМІ,  в Луцьку вже давно працює такий салон, тож журналісти Сфера ТВ вирішили поцікавити у жителів містечка Колки, чи хотіли б вони отримувати такі європейські послуги. 

Про так звану еротичну індустрію свого часу у Луцьку не говорив хіба що лінивий. Долетіли чутки про ексклюзивний масаж і до смт. Колки. 

На запитання, чи готові колківчани до таких послуг, відповідають неодзначно.

«Ну… я до такого ще не готовий», хтось же вважає, що дозволити собі такі послуги можна лише, якщо заробляєш достатньо грошей.

А от на запитання, чи скористалися б, відповіді були конкретнішими: «Запросто б сходив, найпершим. А дружина про це не знала б», «Це салон еротичного масажу, а не інтимних послуг. Для мене це нормально, для когось іншого, може, і ні».

Навіть деякі жінки солідарні з чоловіками, мовляв, якщо чоловік користується таким сервісом, значить потрібно його в цьому підтримати.

Отож, йдеться у сюжеті, волиняни повністю готові прийняти європейські стандарти, зокрема й еротичні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БудуйТіло. Перезавантаження: Екватор проекту – скільки втратили у вазі Еля і Тарас. ЦИФРИ. ФОТО
Наступна новина Як прощалися з навчанням у школах Володимира-Волинського. ФОТО
Останні новини
Схожі новини