У волинянина вилучили 100 тисяч пачок цигарок та алкоголь. ФОТО

У волинянина вилучили 100 тисяч пачок цигарок та алкоголь. ФОТО

Учора співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки Волинського прикордонного загону спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП у Волинській області та працівниками Волинського управління Департаменту ВБ НП України зупинили у Ковелі для перевірки мікроавтобус «Фольксваген», яким їхав місцевий житель.

Про це повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

У багажному відділенні транспортного засобу спільна міжвідомча група виявила 43 ящики з тютюновими виробами, які водій мав намір незаконно реалізувати.

Окрім того, в ході трьох санкціонованих обшуків, проведених у складському приміщенні та помешканнях фігуранта, правоохоронці знайшли ще майже 167 ящиків безакцизних цигарок і 90 літрів контрафактного алкоголю.

«Заходи проводили в рамках кримінальногопровадження за ст. 204 ККУ «Незаконневиготовлення, зберігання, збут або транспортування зметою збуту підакцизних товарів» підпроцесуальним керівництвом Волинської обласноїпрокуратури», – йдеться в повідомленні. 

Загалом правоохоронці вилучили у 52-річного волинянина понад 100 тисяч пачок цигарок різнихмарок білоруського та російського виробництва і 90 літрів алкогольних напоїв. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Через «Ягодин» під виглядом гумдопомоги намагалися провезти товари для краси


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Понад 200 сучасних газових котлів цьогоріч придбали споживачі у «Волиньгазу»
Наступна новина На Волині чоловік обікрав товариша
Останні новини
Схожі новини