У Володимирі-Волинському на COVID-19 захворіли школярі. Класи пішли на самоізоляцію

У Володимирі-Волинському на COVID-19 захворіли школярі. Класи пішли на самоізоляцію
Фото ілюстративне

У Володимирі-Волинському через випадки захворювання на коронавірус у двох учнів, класи, де вони навчались, пішли на самоізоляцію.

Про це повідомив начальник управління освіти, молоді та спорту В’ячеслав Петрук під час оперативної наради 15 вересня, інформують у міській раді.

Міський голова Петро Саганюк закликав вжити усіх заходів, щоб уберегти учнів місцевих шкіл та вихованців дошкільних закладів від Covid-19. 

«Сьогодні знову 9 осіб потрапили в лікарню, маємо підозри на захворювання коронавірусом в окремих навчальних закладах. Результати ПЛР-тестування приходять із запізненням, і щоразу отримуємо більше десяти позитивних. Водночас мешканці міста почуваються безпечно, майже ніхто не ходить в масках», – сказав міський голова.

Він зазначив, що недопустимо, аби у випадку підозри на коронавірус дитина чекала ПЛР-результатів більше тижня.

Саганюк запевнив, що місто буде усіляко сприяти пришвидшенню тестування дітей, не виключивши можливості звернень до приватних установ для визначення ПЛР-результатів. При цьому сказав, що з бюджету міста готові виділити фінансування на оперативне проведення тесту дітям в разі потреби.

10 вересня повідомляли, що на Волині через коронавірус у школярів чотири класи пішли на самоізоляцію – у двох луцьких школах та одній любешівській.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині виявили 75 випадків коронавірусу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міністр Степанов зустрівся з міськими головами. Домовилися не проводити масових заходів
Наступна новина Склали рейтинг луцьких шкіл за результатами ЗНО-2020
Останні новини
Схожі новини