Склали рейтинг луцьких шкіл за результатами ЗНО-2020

Склали рейтинг луцьких шкіл за результатами ЗНО-2020
Фото ілюстративне

З’явився рейтинг луцьких шкіл на основі результатів зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року, які оприлюднив Центр оцінювання якості освіти.

Рейтинг склало ІА Конкурент.

Для формування рейтингу використовували дані щодо кількості учнів, які набрали понад 160 балів із трьох обов’язкових предметів: української мови і літератури, історії та математики.

«Сортували школи від тієї, яка має найбільше учнів, що здобули 160 балів та більше із цих трьох предметів, до школи, яка має найбільше таких учнів. Ми не включали дані Луцької вечірньої школи», – зауважують укладачі рейтингу.

Нагадаємо, упродовж останніх років Луцьк демонстрував найкращі результати серед обласних центрів за результатами складання ЗНО випускниками. У 2018 році середній бал ЗНО із трьох предметів обласного центру Волині становив 144 бали, а у 2019-му – 139. В обох випадках Луцьк посідав друге місце у рейтингу обласних центрів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі-Волинському на COVID-19 захворіли школярі. Класи пішли на самоізоляцію
Наступна новина Місцеві вибори-2020: стартувала реєстрація кандидатів
Останні новини
Схожі новини