Юрія Лобача представили на посаді голови Володимир-Волинської РДА

Юрія Лобача представили на посаді голови Володимир-Волинської РДА

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко представив Юрія Лобача на посаді голови Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Подія відбулася 12 квітня, повідомили в ОДА.

Нагадаємо, відповідне розпорядження президент України Володимир Зеленський підписав 9 квітня 2021 року. 

«Трудовий стаж Юрія Володимировича досить великий. Це понад 18 років плідної роботи у суспільній та державницькій сферах. Вас знають та вас поважають. Вітаю вас, бажаю вам плідної роботи на благо Волині», – сказав Погуляйко, представляючи новопризначеного голову РДА.

Заступник голови ОДА Ігор Чуліпа наголосив, що Володимир-Волинський район – прикордонний. На його території розташований міжнародний пункт пропуску «Ізов», через який проходить 80 % залізничного вантажопотоку з країнами Європейського Союзу. Відтак, роботи багато, адже район потрібно розвивати.

Заступник голови ОДА Анатолій Костик повідомив, що новопризначений голова райдержадміністрації має чималий досвід волонтерської діяльності.

«У 2014 році Юрій Лобач був небайдужим до подій на сході України. Неодноразово допомагав військовослужбовцям, зокрема придбав автомобіль для добровольців. Впевнений, що ви професіонал, який зможе ефективно працювати та налагодити роботу з усіма гілками влади», – сказав Костик.

Нагадаємо, головою Луцької РДА став Володимир Кец. Камінь-Каширський та Ковельський райони очолили відповідно Ольга Ващук та Ольга Черен.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хочуть скоротити кількість посадовців Луцької міської ради
Наступна новина Росія з 15 квітня призупиняє польоти до Туреччини
Останні новини
Схожі новини