У Володимирі-Волинському уже стартував опалювальний сезон

У Володимирі-Волинському уже стартував опалювальний сезон
Фото ілюстративне

У Володимир-Волинському територіально-медичному об’єднанні розпочали опалювальний сезон.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук 4 жовтня, повідомили у пресслужбі міської ради.

У зв’язку з погодніми умовами у приміщеннях лікарні знизився температурний режим. 

Як повідомив головний лікар Олександр Клачук, температура у деяких палатах та кабінетах становила 16-17 градусів. Тож після його звернення у КП «Володимир-Волинське ТМО» прибув перший заступник міського голови.

Після вивчення температурного режиму всередині приміщень прийняли рішення подати тепло для забезпечення комфортних умов перебування пацієнтів та медичного персоналу. 

«Здійснивши моніторинг температури повітря, отримали показники, які є підставою для того, щоб розпочати опалювалний сезон в територіально-медичному об’єднанні», – прокоментував ситуацію Ярослав Матвійчук.

У Мінрегіоні повідомляють про календарну дата старту опалювального сезону в Україні – 15 жовтня. Однак якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні +8 ºС, місцеві органи влади можуть прийняти рішення про початок опалювального сезону раніше цієї дати.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рада затвердила новий склад Центрвиборчкому. Прізвища
Наступна новина Між Луцьком та Жидичинською ОТГ – конфлікт через землю
Останні новини
Схожі новини