У яких країнах заробітчанам пропонують найбільшу зарплату

У яких країнах заробітчанам пропонують найбільшу зарплату
Фото - iPress.ua

Закордоном найбільший попит на робітничі спеціальності. В середньому таким спеціалістам пропонують зарплату близько 2 тисяч доларів.

Найбільше вакансій для українців пропонують роботодавці з Польщі,Чехії, Німеччини, Ізраїлю, Словаччини та Литви, - повідомляє Gazeta.ua.

Також готові працевлаштувати заробітчан із України в Швеції, Угорщині та Фінляндії.

Польща

Ця країна є лідером з працевлаштування українців. У Польщі найвищі зарплати пропонують оббивальникам меблів - 56 550 грн. Середня зарплата водія - 48,8 тис, муляра - 39,5 тис, маляра - 37,5 тис, монтера - 37 тис. грн.

Чехія

Займає 2 місце за кількістю пропозицій роботи за кордоном для українців. Чеські зарплати практично ідентичні польським. Зокрема, оббивальник меблів, водій тут отримують 56 тис. грн. Будівельникам платять у середньому 45 тис, бетонникам - 42 тис, працівникам на фабриках - 36,7 тис грн.

Німеччина

Заробітчанам щороку пропонують понад 1200 вакансій. Зарплати можуть доходити до 3 тис. доларів. Але й витрати на проживання в цій країні вищі. Зварювальникам пропонують зарплату - 75 тис. грн, різноробочим - 66 тис, малярам - 44 тис, няням - 29 тис. На заводах у середньому отримують близько 35 тис. грн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Графік відключення світла у Луцьку та на Волині на 10 липня
Наступна новина Два волинські університети - у рейтингу кращих навчальних закладів України
Останні новини
Схожі новини