У Зеленського кажуть, що на Різдвяні свята карантин слід посилити

У Зеленського кажуть, що на Різдвяні свята карантин слід посилити
Фото ілюстративне

На Різдвяні свята в Україні варто ввести більш жорсткі карантинні обмеження для боротьби з пандемією Covid-19 тривалістю 3-4 тижні.

Довіри до ефективності карантину вихідного дня немає. Про це заявив радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов в ефірі «Свободи слова, інформує Gazeta.ua.

«Це не вибір між обмеженнями та економікою. Якщо відпустити все – для економіки теж буде погано, коли всі будуть хворіти. Тому потрібно зараз вводити певні обмеження. Краще проблему вирішити зараз, провести три-чотири тижні обмежень під час Різдва, коли активність буде меншою», – сказав Милованов.

За його словами, перед посиленням карантину українцям варто надати фінансову підтримку.

«Не можна так просто взяти і закрити економіку чи певні типи бізнесів. Потрібно надати фінансування, підтримку, і бажано надати це до того, як почнуться оці різдвяні канікули», – додав Милованов.

Водночас він визнав, що в Україні є «супервелика проблема з наявністю грошей».

«І з МВФ складна ситуація, і на ринку не так легко позичити ці гроші, тобто перекредитуватися», – сказав Милованов, висловивши надію на те, що український уряд вирішить ситуацію.

Нагадаємо, 14 листопада, в Україні почав діяти встановлений Кабміном карантин вихідного дня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні – понад 12 тисяч нових хворих на коронавірус. На Волині – 357
Наступна новина Шкарлет пояснив, чому дітей потрібно віддавати до школи із 5 років
Останні новини
Схожі новини