У Зеленського відбір голів ОДА проводять ейчари з міжнародних компаній

У Зеленського відбір голів ОДА проводять ейчари з міжнародних компаній
Фото ілюстративне

Керівник виборчого штабу партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко розповів, як вони обирають кандидатів у нардепи та голів облдержадміністрацій.

Про це йшлося під час прес-конференції у понеділок, 27 травня, пише «Укрінформ».

За словами Олександра Корнієнка, зараз команда ейчарів проводить відбір кандидатів на посади голів обласних державних адміністрацій у регіонах. Група міжнародних компаній, каже він, допомагає робити фахову оцінку претендентам на крісла голови ОДА.

Цих ейчарів залучатимуть і до відбору кандидатів у нардепи від партії «Слуга народу». Всі, хто бажають стати обранцями від цієї політичної сили, проходитимуть чотири рівні перевірки.

Перший: документальна перевірка, яку робитимуть за допомогою спеціалістів із безпеки. Так аналізуватимуть зв’язки кандидатів.

Другий: це так звана «перевірка доброчесності».

«Ми звертаємося за допомогою до людей, які можуть більш-менш незалежно в областях дати якесь бачення, чи були щодо цієї людини якісь помічені прояви недоброчесності», - каже Корнієнко.

Третій: фахова кадрова оцінка.

«Це допомагають робити ейчари, які допомагають зараз із відбором керівників обласних державних адміністрацій, тобто це група міжнародних компаній», - наголошує керівник штабу.

Четвертий: команда запровадить «постпраймеріз».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Кандидати у список партії «Самопоміч» до Верховної Ради від Волині. Хто вони?

«Після того, як ми на з’їзді представимо наш список кандидатів, ми відкриємо можливість коментувати кожного кандидата і давати ту інформацію, яку виборець вважає за потрібне. У законодавстві є можливість до 8 липня "забрати" людину зі списку, виключити. На жаль, нікого не можна на заміну включити, тому ми свідомо ідемо на це, розуміючи, що в нас може бути по факту не 225 у списку, а 224. Але можуть і всі залишитися», - зазначає Корнієнко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто стане новим губернатором Волині?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Улітку в Луцьку працюватиме 6 садочків. Список
Наступна новина Перша тисяча постанов. Скільки заробили луцькі інспектори з паркування
Останні новини
Схожі новини