У Жидичині відбулося щорічне свято «Гостини Святого Миколая»

У Жидичині відбулося щорічне свято «Гостини Святого Миколая»

Святкування дня Святого Миколая відбулося на території Свято-Миколаївського монастиря, що у Жидичині. Тут для відвідувачів та учасників свята запрацювала справжня резиденція Чудотворця, в рамках якої діяли різноманітні фотозони, активні руханки, працювали аніматори та святкова вистава.

Про це повідомляє пресслужба Луцькради.

“Щиро вітаю усіх із цим чудовим та особливим для нашої громади святом. Чому особливим? Справа в тому, що Святий Миколай — покровитель міста Луцька, центру нашої громади. Тож я щиро бажаю, щоб це свято принесло у ваші родини особливу атмосферу, щоб воно подарувало добро, мир та злагоду. Бажаю усім вам бути здоровими у цьому та прийдешньому році, та щиро прошу у Святого Миколая, щоб він допомагав робити нашу громаду кращою, успішною, яскравою. Нехай усім нам щастить та нехай береже нас Господь!”, – привітав присутніх міський голова Ігор Поліщук.

Читати також: У Луцьку відбулась акція «Миколай пам'ятає про всіх»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині у аварії загинув 19-річний мотоцикліст
Наступна новина «Директори онкоцентру та психлікарні можуть лишитися, якщо захочуть», - Григорій Пустовіт
Останні новини
Схожі новини