У Луцьку відбулась акція «Миколай пам'ятає про всіх»

У Луцьку відбулась акція «Миколай пам'ятає про всіх»

У Луцьку відбулася акція під назвою “Миколай пам’ятає про всіх”. Її організатори — Луцька міська рада, служби таксі міста та громадська організація “West Level”. В рамках акції проведуть адресне привітання дітям з інвалідністю та привезуть подарунки їм у домівки.

Поблизу пам’ятника Святому Миколаю міський голова Ігор Поліщук побажав усім добра, миру, злагоди та радості, – інформує пресслужба Луцькради.

Він подякував усіх, хто зголосився допомогти міській раді в цій справі: “Дякую водіям та волонтерам. Щиро бажаю, щоб те тепло та позитивні емоції, які ви сьогодні подаруєте тим, хто їх по-особливому чекає, повернулись до вас сторицею”.

Цього року помічники Святого Миколая вирушили 17ма різними маршрутами, щоб загалом привітати 182 дитини. Міський голова Ігор Поліщук та начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан також долучились до святкової акції, із святковим вітанням відвідавши деякі сім'ї.

Читайте також: Луцькою громадою їздить автобус Святого Миколая. Коли і куди приїде

  

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україну йдуть морози
Наступна новина Департамент ОДА очолив ексмедведчуківець
Останні новини
Схожі новини