Учасники проекту «БудуйТіло» відгуляли новорічний корпоратив. ФОТО

Учасники проекту «БудуйТіло» відгуляли новорічний корпоратив. ФОТО
Іван Мирка, Назар Пащук, Віталій Андрійчук

Луцький спорткомплекс «Maximus» уже відгуляв новорічний корпоратив. Серед гостей свята були і учасники проекту «БудуйТіло».

Персонал та гості спорткомплексу влаштували собі свято у суботу, 15 грудня, у стінах ресторану «Мелодія».

Дівчата - у вишуканих сукнях. Хлопці – традиційно у сорочках. Поруч зі сценою облаштували спеціальну фотозону, де робили пам'ятні фото.

Протягом вечора гостей розважали та дарували сміх гумористи команди «Замок Любарта» Назар Пащук та Роман Копитко. Для них спорткомплекс і його тренери – особливі, адже протягом останніх місяців вони були учасниками проекту «БудуйТіло».

Вітали з новорічними святами і керівники спорткомплексу, і тренери, зокрема – співавтор проекту «БудуйТіло» Віталій Андрейчук.

А яке свято без Діда Мороза та Снігуроньки? Дорослі люди не стали вірити казочкам, а просто вирішили: обиратимуть їх з-поміж себе. Честь бути Дідом Морозом чоловіки виборювали, співаючи знамениту дитячу пісеньку «У лісі, лісі темному...». Щоправда, у незвичних музобробках – у стилі рок, шансон тощо.

А от стати Снігуркою було важче, адже дівчата мірялись силою у армреслінгу. Усе було весело, душевно і корпоративно: спочатку застілля з розвагами ведучих, по тому – танці.

Учасники проекту «БудуйТіло» відгуляли новорічний корпоратив


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головна ялинка Луцька засяяла на один вечір. ФОТО
Наступна новина Перша літургія предстоятеля нової церкви Епіфанія. НАЖИВО
Останні новини
Схожі новини